Dunakeszi - 116 m2 - 151 500 000 Ft

eladó, Dunakeszi

Alapterület: 116 m2

151 500 000 Ft

Nagyharsány - 140 m2 - 34 400 000 Ft

eladó, Nagyharsány

Alapterület: 140 m2

34 400 000 Ft

Hatvan - 40 m2 - 15 000 000 Ft

eladó, Hatvan

Alapterület: 40 m2

15 000 000 Ft



Hagyó: Budapesten fogom tisztázni az igazamat

Hagyó Miklós a tevékenységével, a vagyonával és az ingatlanvásárlásával kapcsolatban is áll a vizsgálatok elé. A volt főpolgármester-helyettes az MTI-nek szerdán elmondta: nem készül külföldre, Budapesten fogja tisztázni az igazát.
A hvg.hu kedden számolt be arról, hogy Hagyó Miklós nemrég a lánya nevére íratta két budapesti ingatlanját.

Ezzel kapcsolatban a szocialista párttagságát felfüggesztett politikus az MTI-nek szerdán leszögezte: az ajándékozásban semmi nem korlátozza; hiteles közokiratokkal tudja igazolni az ingatlanszerzést.

Hozzátette, hogy a három XII. kerületi ingatlanjából kettőt ajándékozott a lányának: egy száz négyzetméter körüli társasházi lakást és az ahhoz tartozó telekhányadot, amelyen parkoló van; mind a kettő fellelhető az Országgyűlés honlapján elérhető vagyonnyilatkozatában.

A vagyonnyilatkozat azt is rögzíti, hogy a telekhányadot és a lakást is 1998-ban vettem - szögezte le.

Hagyó Miklós elmondta még, hogy továbbra is a nevén van a harmadik XII. kerületi ingatlan, ez egy 240 négyzetméteres társasházi lakás, amit 2007. júniusában vett, ezt is rögzíti a vagyonnyilatkozata. Aláhúzta: ezt sem értékesíteni, sem elajándékozni nem kívánja, hiszen itt lakik.

A lakást egy 1999-ben Törökbálinton vásárolt telek, és az arra 2001-2002-ben épített, majd 2007 májusában értékesített családi ház ellenértékből finanszírozta; a családi ház eladásáért kapott összeg a bankszámlájára érkezett - fejtette ki azzal, hogy a családi ház a vagyonnyilatkozataiban 2002 óta szerepelt.

Arra a kérdésre, hogy két ingatlanját miért ajándékozta el a lányának, azt válaszolta: ebben semmi nem korlátozza, ha valaki úgy gondolja, hogy ez jogtalan lépés volt, az megteszi a szükséges jogi lépéseket.

A vagyoni helyzetével kapcsoltban még elmondta, hogy két hitelt vett fel, egy 15 és 20 millió forintosat, előbbit 2007 januárjában, utóbbit pedig az évben októberében.

Mint mondta: a hiteleket svájci frankban vette fel, az árfolyamváltozás miatt döntött úgy, hogy visszafizeti egy 2003-ban vett érdi családi ház értékesítése után; ez is szerepelt a korábbi vagyonnyilatkozataiban.

Az MTI azon felvetésére, hogy szerdai hírek szerint külföldre készül, azt válaszolta: erre nincs oka, szereti az országot, a várost, itt szeretne élni, és ebben a városban fogja tisztázni az igazát is.

Hagyó Miklós az MTI kérdésére elmondta azt is, hogy a hatóságok eddig még nem keresték meg. Megismételte: áll minden vizsgálat elé.
Forrás:
hirdetés

Alaprajz készítő

Gyors, könnyen használható.

Díjmentes hirdetés

Ha jelenlegi otthona helyett keres újat, hirdesse meg!